Servicii funerare si transport funerar in Bucuresti si in provincie | Saint Patrick's Funerals
Program Non-Stop
0742.02.03.99

Servicii funerare si transport funerar in Bucuresti si in provincie

Va oferim servicii funerare complete si transport funerar atat in Bucuresti cat si in provincie.

Avem o vechime pe piata romaneasca a serviciilor funerare de peste 20 de ani si putem afirma ca am reusit sa ajutam peste 50.000 de familii sa treaca peste momentele de cumpana din viata lor si peste clipele grele si  anevoioase ale unui deces. Datorita seriozitatii cu care v-am obisnuit, corectitudinii cu care am procedat in fiecare situatie delicata in parte si promptitudinii cu care v-am raspuns la mesajul de ajutor, am reusit sa fim una din cele mai mari firme de servicii de acest fel din Bucuresti si din judetul Ilfov.

Stim ca pierderea celor dragi reprezinta o rupere brusca a realitatii in care ati trait, ce schimba puternic parcursul vietii oricarui om. In orice situatie, noi suntem aici pentru dumneavoastra, suntem o familie alcatuita numai din profesionisti, instruiti special pentru acest tip de evenimente, in care stim ca tot ceea ce aveti nevoie este compasiune si o mare atentie la detalii.

Acordam atentia cuvenita si importanta fiecarei dorinte. Prin aceste aspecte va putem garanta ca toti membrii firmei noastre va vor trata la fel cum si ei ar dori sa fie tratati: cu profesionalism si integritate.

Ce servicii va oferim?

Va punem la dispozitie toate serviciile de care aveti nevoie si toata munca noastra colectiva. Va putem asigura coroane de flori, jerbe sau alte aranjamente florale, catafalc, capac frigorific, efecte funerare, colive, o intreaga echipa de catering pentru parastas.

De asemenea,  va stam la dispozitie cu modele multiple de sicrie si cruci, transport intern si international, in cazul in care este nevoie, va putem face constatarea decesului si va putem procura toate actele necesare unui deces si tot procesul ce urmeaza. Ne ocupam de imbalsamare, toaletare si imbracare, cu haine alese de dumneavoastra si va oferim oameni care sa va ajute la manipulare.

Ce oferte de pachete avem?

In primul rand, avem pachete pentru spital, care sunt impartite in trei categorii :

 • SPF Spital All Inclusive, pachet care dispune de sicriu, un model economic de cruce si toate actele decesului, transportul de la spital pana la capela cimitirului si manipularea care presupune toata mutarea. In acest pachet aveti inclusa coliva, mancare pentru oamenii care va vor insoti si un set de lumanari si prosoape pentru preot, rudele dumneavoastra si lumanari pentru mormant, toate la pretul de 2999 RON
 • SPF Spital All Inclusive Plus, care are pe langa pachetul clasic o cruce cu model Italian, totul la pretul de 3499 RON;
 • SPF Spital All Inclusive Lux, pentru tot pachetul si un model italian lux, la pretul de 4499 RON;
 • SPF Spital Boston, care vine la pachet cu un sicriu model Boston, la pretul de 5469 RON;
 • SPF Spital Exotic, cu un model de sicriu exotic, tot pachetul fiind la pretul de 10999 RON;
 • SPF Spital Boston Lux, cu un model de sicriu Boston Lux, la acelasi pret de 10999 RON.

 

In cazul in care doriti un pachet la domiciliu, dumneavoastra puteti alege din urmatoarele pachete:

 • SPF Baza, un pachet economic ce presupune sicriu si cruce, constatarea decesului si procurarea actelor de deces, imbalsamare, toaletare si imbracare, transportul de la domiciliu la biserica sau cimitir si manipularea care intra in proces, la pretul de 2549 RON;
 • SPF Incinerare, in cazul in care familia sau decedatul a optat pentru aceasta metoda in testament, ofera serviciul de SPF Baza plus taxele de la crematoriu, la pretul de 3549 RON;
 • SPF All Inclusive, care pe langa SPF Baza include coroana, coliva, lumanarile, la pretul de 3649 RON;
 • SPF All Inclusive Plus, care vine la pachet cu un sicriu model italian, la pretul de 4299 RON;
 • SPF All Inclusive Plus, cu un sicriu de lux adus din import la pretul de 5549 RON;
 • SPF Boston, cu un model de sicriu Boston, tot pachetul fiind la pretul de 6849 RON;
 • SPF Exotic, cu modelul de sicriu exotic la pretul de 7849 RON;
 • SPF Boston Lux, cu un sicriu model Boston Lux, la pretul de 11999 RON;

Daca doriti sa achizitionati de la noi doar anumite servicii sau anumite produse, va stam la dispozitie cu o gama variata de sicrie, 16 modele dintre care il puteti alege pe cel potrivit. De asemenea, noi va putem oferi diverse modele de coroane funerare si aranjamente florale. Puteti alege din peste 40 de modele de coroane, acestea fiind variate la pret in functie de flori si marimea aranjamentului.

Va punem la dispozitie pachete complete pentru parastas, care includ vase cu mancare de post sau de dulce, setul de 3 colaci, sticla cu vin, sticla din amestec de vin si ulei, doua platouri de coliva, paharele si linguritele de plastic,  si cosul de rachita in care le veti putea transporta.

De ce noi?

Stim ca aceste evenimente reprezinta momente grele in viata si in familia dumneavoastra, dar noi suntem aici sa oferim un ultim drum, alaturi de o echipa care este pregatita sa fie alaturi de dvs.

Comments are closed.