Pachete servicii funerare Spitalul Municipal - Spitalul Universitar | Saint Patrick's Funerals
Program Non-Stop
0742.02.03.99

Spitalul de Urgenta Universitar din Sectorul 5, Bucuresti, este cunoscut de multi locuitori ai capitalei ca ”Spitalul Municipal”. Despre acesta se pot spune multe lucruri pozitive, de aceea si-a castigat locul in topul celor mai mari si bune spitale de la noi din tara. Chiar daca este greu de acceptat acest lucru, atunci cand situatia medicala a unui apropiat este deplorabila, medicii fac tot ce le sta in putere, dar fara sa reuseasca sa-i stabilizeze pe cei dragi. Astfel ii pierdem pe cei dragi si trebuie sa apelam la cele mai sigure servicii funerare Spitalul Universitar.

Servicii funerare Spitalul Universitar

O astfel de veste trista vine la pachet cu o multime de responsabilitati, iar multi dintre cei apropiati nu-si vor gasi puterea necesara de a le duce la bun sfarsit. In astfel de situatii, cel mai recomandat ar fi sa apelati la o firma specializata in servicii funerare de calitate superioara. Diferenta dintre agentii economici care presteaza aceste servicii este data atat de amabilitatea personalului, cat si de calitatea produselor folosite. Programul non-stop si diversitatea serviciilor si produselor este un alt aspect care va poate ajuta sa alegeti firma cu care urmeaza sa colaborati pentru servicii funerare Spitalul Municipal.

 

Saint Patrick’s Funerals este pe piata serviciilor funerare din Bucuresti de peste 20 de ani, iar in aceasta perioada am invatat cum sa ne perfectionam serviciile, cum sa livram cele mai calitative produse si cum sa ne tratam clientii. Promptitudinea, corectitudinea si seriozitatea cu care tratam fiecare colaborare ne definesc, acestea fiind principalele punti pe care ne bazam atunci cand ne gandim la viitor. Suntem convinsi ca serviciile de calitate vor fi intotdeauna pe placul clientilor, iar in astfel de momente dificile in care familiile indurate apeleaza la noi pentru servicii funerare Spitalul Universitar este imperios necesar sa ne respectam principiile.

In pagina ”Pachete spital” am pregatit mai multe oferte care includ diferite servicii si produse. Pachetele au fost construite in functie de cerintele cel mai des intalnite in activitatea noastra, dar alaturi de acestea pot fi incadrate cu usurinta si preferintele dumneavoastra. Ne dorim sa organizam evenimentul pe care familia si-l doreste pentru cel a carui suflet a ales sa ne paraseasca. Avem experienta necesara si cunostintele care sa ne permita sa ducem la bun sfarsit un astfel de eveniment, ne ramane de stabilit doar care sunt conditiile in care putem lucra si dimensiunea pachetului dorit.

 

Compania noastra ofera servicii funerare Spitalul Universitar si pachete funerare pentru spital pentru toate categoriile de clienti. Pachetul de baza cuprinde sicriu si cruce, transportul persoanei decedate de la spital la capela cimitirului, manipulare si coroana. In plus, suntem alaturi de dumneavoastra pentru obtinerea documentelor necesare inmormantarii.

Pachetele oferite de SPFunerare.ro pentru spitalul Municipal:

  • SPF Spital baza: sicriu + cruce + acte deces, transport asigurat de la spital la capela cimitirului, manipulare si coroana.
  • SPF Spital All inclusive: sicriu + cruce, acte deces, transport spital – capela, manipulare, priveghi, coroana, coliva, vase, efecte funerare.
  • SPF Spital All inclusive plus: difera fata de pachetul ”all inclusive” prin modelele produselor funerare.
  • SPF Spital All inclusive Lux;
  • SPF Spital Exotic;
  • SPF Spital Boston Lux;

 

Pachetele se diferentiaza prin produsele din care sunt alcatuite. Atat sicriul, cat si coroanele sau crucea pot face parte dintr-o categorie economica, pentru persoanele care nu dispun de un buget generos pentru un astfel de eveniment, cat si dintr-o categorie de lux pentru cei care doresc ca aceasta ceremonie sa fie amintita pentru o perioada cat mai lunga de timp.

 

Pentru mai multe detalii despre pachetele noastre, va rugam sa ne contactati la datele afisate pe site.

Servicii funerare Spitalul Universitar – pompe funebre NON STOP

Este important ca o astfel de companie care ofera servicii funerare Spitalul Universitar sa fie disponibila la orice ora din zi sau din noapte. Evenimentele triste din viata noastra nu pot fi programate si nici nu vin atunci cand suntem pregatiti. Pentru a trece mai usor peste un astfel de eveniment, dar si pentru a avea suficient timp de a ne lua ramas bun de la persoana draga, colaborarea cu o firma de pompe funebre din Bucuresti este cea mai recomandata.

 

Specialistii in astfel de evenimente stiu cum sa procedeze inca din primul moment dupa tristul incident si pana la ceremonia de inmormantare. Fiecare persoana implicata, din partea firmei, va sti cum sa gestioneze fiecare moment, dar si sa abordeze o atitudine corespunzatoare evenimentului.

 

Saint Patrick’s Funerals este echipa la care puteti apela in orice moment, numarul de telefon este vizibil pe pagina de prezentare a companiei, iar fiecare membru al echipei noastre va raspunde solicitarilor dumneavoastra cu mult profesionalism.

 

Suntem prezenti si pe retelele de socializare pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri. Ne place sa ascultam feedback-urile dumneavoastra si sa ne imbunatatim de la un eveniment la altul. In plus, experienta ne-a invatat ca trebuie sa indeplinim fiecare dorinta a clientilor nostri. Evenimentele de aceasta natura sunt mult prea sensibile pentru a fi tratate cu superficialitate, iar profesionalismul nostru reiese si din activitatea de lunga durata pe care o prestam. Fara sa oferim produse si servicii de calitate superioara nu puteam rezista pe piata timp de doua decenii.

 

Serviciile noastre funerare sunt complete, iar lista de preturi este actualizata constant. Oferim, pe langa servicii funerare Spitalul Municipal, si pachete pentru spital, pachete pentru domiciliu, sicrie si coroane, dar si alte produse si servicii specifice parastaselor. Stabilim impreuna cu fiecare client evenimentul de la un capat la altul si tinem cont intotdeauna de dorintele care vin din partea familiei. Profesionistii din echipa noastra vor trata fiecare membru din cadrul nefericitului eveniment cu mult profesionalism si cu multa compasiune si integritate.

 

Fiecare detaliu este important, iar echipa noastra acorda atentie tuturor aspectelor mici, dar care inseamna mult pentru cei prezenti la ceremonie. Respectam programul stabilit impreuna cu fiecare client, iar acest lucru poate fi confirmat de cele peste 30.000 alaturi de care am fost aproape pentru a trece peste aceste clipe grele.

 

Saint Patrick’s Funerals este una dintre cele mai mari companii care ofera servicii funerare Spitalul Universitar din Bucuresti si judetul Ilfov.